Pe scurt

Accident la ieșire din Arad spre Nădlac

Un accident rutier s-a petrecut luni, în jurul orei amiezii, la ieșire din Arad spre Nădlac, în apropierea pieței auto. Un autoturism marca Ford și un Audi au fost implicați în accident. Se pare că Audi-ul se deplasa dinspre Arad spre Nădlac, iar Ford-ul din sens opus. Acesta din urma a virat la stânga acroșând autoturismul Audi, cele două mașini fiind proiectate în urma impactului pe liniile de tramvai. O ambulanță SMURD s-a deplasat la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale.

 

Suspecții unui furt din Pâncota, prinși de polițiști

Polițiștii orașului Pâncota au identificat doi bărbați, bănuiți de un furt din locuință. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, de 23 și 25 de ani, din Pâncota, care, în noaptea de 8/9 martie a.c., prin forțarea sistemului de închidere, ar fi pătruns în incinta unui imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras un televizor, un videoproiector, un radiator electric și două jocuri electronice. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea o bicicletă

Polițiștii Postului de Poliție Târnova cercetează un tânăr pentru furt calificat. Polițiștii au depistat în flagrant delict, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr de 18 ani, cu domiciliul în Târnova, în timp ce sustrăgea o bicicletă de damă din fața unei instituții de pe raza localității. Prejudiciul a fost recuperat, pe numele celui în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Foto: Radar Arad

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni