De 8 Martie, șoferițele au fost „amendate” cu flori de Poliția Chișineu-Criș

Cu ocazia Zilei Femeii, Poliția Orașului Chișineu-Criș, în parteneriat cu HYDRO Extrusion, au făcut o surpriză femeilor aflate la volan. Doamnele au primit de data aceeasta din partea agenților, în loc de amenzi și avertismente, câte o floare, simbol al primăverii, dar și al aprecierii, pe care cu toții o avem pentru cele care prin prezența lor ne fac viețile mai frumoase.
Șoferițele au fost luate prin surprindere de gestul frumos al agenților, care astfel le-au făcut ziua de 8 Martie mai specială. Nu au „scăpat de amenzi” nici colegele de la Poliție, care au fost surprinse în trafic în afara programului de lucru, și care s-au bucurat la fel de mult de floarea și felicitarea primite.
Poliția Orașului Chișineu-Criș, împreună cu HYDRO Extrusion, le urează tuturor șoferițelor să conducă în siguranță și să aibă mintea și sufletul pline de căldura primăverii.
HYDRO Extrusion este una dintre companiile importante din orașul Chișineu-Criș, unde, timp de 14 ani, compania a crescut alături de angajații săi, fiind cunoscută sub numele de SAPA Industries. În tot acest timp, compania s-a implicat activ în cauze umanitar și, în acțiuni desfășurate pentru comunitatea din Chișineu-Criș.
Începând de anul acesta, SAPA Industries își desfășoară activitatea din România și din întreaga lume, sub numele de HYDRO Extrusion.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni