Utiștii au rămas în cantonament până ieri, joi pleacă spre București; meciul cu Baloteștiul nu e televizat

Jucătorii „Bătrânei Doamne” au rămas împreună și după ultimul fluier al partidei cu Hermannstadt. Duminică după-amiază, aceștia au făcut o ședință de recuperare după efort la Gemi Sport, iar în cursul serii s-au întors la Hotel Coandi. Ionuț Popa a ținut neapărat ca echipa să mai petreacă împreună o seară, pentru a lega și mai mult grupul, mai ales că rezultatul cu sibienii a adus moral și încredere în rândul „roș-albilor”. Manea et. comp. s-au ales și cu o primă de joc, suplimentată cu câte 100 de lei de jucător de directorul tehnic al UTA-ei, care a decretat finalul cantonamentului ieri dimineață, după servirea micului dejun.
La ora 15, pe terenul „ICRTI”, a fost programat primul antrenament al săptămânii, când antrenorii arădeni vor vedea exact cum se prezintă jucătorii care au acuzat probleme medicale la finalul disputei de duminică. Cei mai afectați sunt D. Popa și Polgar, acesta din urmă jucând cu probleme la menisc toată repriza secundă.
Fiindcă Federația Română de Fotbal nu a trimis nicio adresă oficială la club, utiștii au înțeles că vor evolua la Balotești, conform programării inițiale, adică sâmbătă, la ora 11. Meciul nu e televizat sau cel puțin până acum nici Digi, nici TelekomSport nu și-au manifestat intenția să trimită un car de transmisie în localitatea ilfoveană. Delegația arădenilor va pleca joi spre București, cu escală la Brașov, unde se va și antrena, vineri.