Conducerea Organizaţiei de femei ALDE Arad a fost la Bucureşti şi s-a întors cu… tăvile goale

Zilele trecute, conducerea Organizaţiei de femei ALDE Arad a participat la Bucureşti la un eveniment dedicat femeilor. Este vorba de preşedinta OF ALDE Arad, Mirela Ghidarcă, care a fost însoţită de Marijane Cojocaru şi Florica Julan, ambele având funcţia de vicepreşedinte. Nu a fost vorba doar de ziua de 8 martie, ci şi de luarea pulsului organizaţiilor din ţară.
alde 2„Sigur că a fost un moment festiv, pe care am dorit să-l onorăm fiind invitate personal de către Dorina Grunfeld, preşedintele pe ţară a Organizaţiei de Femei ALDE,   dar dincolo de asta reuniunea s-a dorit şi a reuşit a fi şi o întâlnire de lucru. Aşa cum se întâmplă în orice partid şi noi, femeile de la ALDE, am avut ocazia să dezbatem teme politice de interes, dar şi câteva chestiuni de organizare ale unor acţiuni viitoare. Cred că asemenea contacte directe cu cole­- gele din ţară, în care ne pu­tem împărtăşi experienţele din fiecare organizaţie sunt foarte utile pentru activitatea noastră politică viitoa­re“, a punctat Mirela Ghidarcă.  Iar pentru că utilul a fost îmbinat cu plăcutul, fiecare orga­nizaţie a venit „înarmată“ cu produse culinare, mai mult sau mai puţin specifice zonei de provenienţă.
Doamnele din Arad au asigurat partea de desert. Imaginea este dinaintea momentului festiv, căci după aceea nu a mai rămas nimic de… pozat. Semn că (şi) prăjiturile din Arad au fost foarte bine apreciate.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni