Și – totuși – Markovic ar putea debuta la Balotești! Todea: „Meciurile cu echipele de sub noi sau din zona noastră au o importanță mai mare”

După antrenamentul de ieri dimineață, delegația utistă s-a pus în mișcare cu direcția București. Escala a fost făcută aseară, la Brașov, acolo unde este prevăzut și un antrenament, ultimul înainte de confruntarea de sâmbătă dimineață (ora 11), de la Balotești.
Ionuț Popa a decis să deplaseze un lot de 18 jucători, între care unul nu are certitudinea că poate evolua contra ilfovenilor. Vorbim despre muntenegreanul Stevan Markovic, care – teoretic – poate fi legitimat oricând din postura jucătorului liber de contract, doar că pe adresa FRF trebuie să-i sosească ultimul act lipsă la dosar. Vorbim despre cartea verde, ce trebuie trimisă de campioana din Maldive, New Radiant Sports Club.
În fine, în autocar a mai urcat și Dennis Lazăr, fotbalist care a evoluat weekendul trecut cu UTA II în cadrul primei etape a Ligii a IV-a și care poate fi variantă de fun­daș lateral dreapta sau central. Ră­mâne de văzut cine va juca pe banda stângă a defensivei, atâta timp cât absentează atât Burlă, cât și Dinculescu. Teoretic, ar trebui să fie un junior, ca să nu se dea peste cap celelalte două compartimente, iar principala variantă ar fi Victor Prună. Însă, dacă Lazăr sau R. Iuga vor fi trecuți pe dreapta, Polgar ar putea fi mutat pe stânga, post pe care a mai jucat la Bistrița, în liga secundă.
Cel de-al treilea absent din „garnitura” utistă este atacantul David Popa, accidentat și el în debutul disputei cu FC Hermannstadt. „Pentru ca punctul obținut duminica trecută să aibă o valoare și o importanță mai mare pentru noi, trebuie să obținem un rezultat pozitiv la Balotești. Acestea sunt me­ciurile care contează cel mai mult pentru noi, cu echipe de sub noi sau din zona noastră de clasament. Am avut o prestație bună, am făcut un meci bun cu Sibiul, este un punct de plecare. Cu siguranță, dacă vom avea aceeași determinare și cu Balotești, vom putea obține ce ne dorim, un rezultat pozitiv. Înfrângerea e cel mai prost rezultat posibil, egalul ar fi deja altceva, dar ne dorim să câștigăm, să demonstrăm pe teren că putem obține victoria”, spunea Cristi Todea, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.