Florin Tripa: „Eforturile constante ale PSD sunt de a construi o Românie bazată pe legislaţie corectă, cu accent pe cetăţean“

Deputatul PSD, Florin Tripa spune că Partidul Social Democrat onorează promisiunile din campania electorală. Potrivit acestuia, un astfel de obiectiv vizează elevii din învăţământul preuniversitar, care graţie unor modificări le­gis­lative, iniţiate de social-democraţi vor beneficia în viitor de o serie de facilităţi.
„O ţară se guvernea­ză în mod responsabil prin măsuri concrete, nu prin discursuri demagogice cu caracter inflamant cum ne-a obişnuit dreapta politică. Scopul final este bunăstarea românilor, avansul societăţii pe linie de civilizaţie şi reducerea oricărui tip de decalaje între regiuni şi comunităţi. Nu întâmplător, anul 2018 are ca priorităţi pe linie de Guvernare educaţia, sănătatea şi infrastructura pentru care s-au şi alocat resursele bugetare necesare. Încă de la debutul anului măsurile de susţinere ale educaţiei nu au întârziat să apară. Astfel, preşedintele ţării toc­- mai a promulgat modificările legislative iniţiate de noi şi votate ulterior în Parlament care permit elevilor din învăţământul preuniversitar să beneficieze de tarif redus cu minimum 50% pentru transportul local în co­mun, de suprafaţă, naval şi subteran, precum şi pentru transportul intern auto, feroviar şi na­val, pe tot parcursul anului calendaristic. De asemenea, ei beneficia­ză şi de tarif redus cu cel puţin 75% la manifestări culturale, respectiv acces la muzee, con­certe, spectacole de teatru, operă sau film.
Doar cei care nu vor să remarce, pot ignora eforturile constante ale PSD, ale Guvernului şi parlamentarilor social-de­mocraţi de a construi o Românie bazată pe dezvoltare durabilă, pe le­gislaţie corectă şi trans­parență”, afirmă de­putatul social-democrat Florin Tripa.
(G.C.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni