„Triumful credinţei – Orizonturi româneşti. O carte de interviuri cu Victor Micluţa” – la CJA

La final de săptămână se va lansa cartea „Triumful credinţei – Orizonturi româneşti. O carte de interviuri cu Victor Micluţa”, eveniment ce va avea loc la Consiliul Județean.
Arădenii iubitori de carte sunt așteptați vineri, 23 martie, ora 14.00, la lansarea cărţii „Triumful credinţei – Orizonturi româ­neşti. O carte de interviuri cu Victor Micluţa”.
Victor Micluţa este unul dintre cei mai importanţi militanţi ai ridicării Noii Catedrale Ortodoxe din Arad, care a evocat – aşa cum o arată şi titlul cărţii – Triumful Credinţei şi dorinţa sufletească de a clădi, nu doar din cărămidă şi ciment, ci şi din credinţă şi sme­renie, un nou lăcaş închinat Domnului. Seria de interviuri arată istoria trăită e edificării Catedralei Ortodoxe „Sfânta Treime” din Arad, strădania şi contribuţia arădenilor pentru ca această dorinţă să devină realitate.
Lansarea va avea loc în Sala „Vasile Goldiş” a Consiliului Judeţean Arad. Autorul își va prezenta cartea și de asemenea, va susține un recital de poezie.                 (S.S.)

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni