Cojocaru: „Scorul e puțin cam dur, Cermeiul – doar într-o pasă proastă. Am uitat deja acest meci, ne gândim la Reșița”

Doar Național Sebiș a revenit pe linia de plutire după derby-ul reprogramat din runda cu numărul 12 a Ligii a III-a (seria a VI-a). Eșecul de la Ghiroda i-a durut rău pe „alb-albaștrii”, care au dat totul în meciul cu vecinii din Cermei, rezultatul fiind un sec 3-0.
„Veneam după o înfrângere grea la Ghiroda, aveam mare nevoie de această victorie. Am întâlnit o echipă foarte bună, scorul este puțin cam dur, dar îi felicit pe băieții mei pentru atitudine. Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, trebuie să avem această atitudine meci de meci, la fiecare fază, să gestionăm totul cum trebuie. Astăzi ne-a ieșit jocul, cât despre Cermei pentru mine e clar că nu este de locul pe care se situează acum. Echipa poate mult mai mult, doar că sunt într-o pasă proastă. Noi deja am uitat de acest meci, nu avem timp să ne bucurăm, ci ne gândim la meciul de sâmbătă, cu Reșița. Trebuie să câștigăm meci de meci, asta este mentalitatea pe care vrem să o imprimăm și așteptăm de la jucători atitudine. Nu ne interesează clasamentul, pe el ne vom uita după ultima etapă. Acum, nu există pentru noi decât partida de sâmbătă cu Reșița, pe care vrem să o câștigăm neapărat”, a spus imediat după confruntarea de miercuri seara, Călin Cojocaru. Partida cu Școlar Reșița va avea loc sâmbătă, de la ora 17.
Managerul trupei de pe Crișul Alb a operat trei modificări în „unsprezecele” ce a clacat în Vinerea, iar acestea au dat roade. Tătulea a marcat în prima repriză, iar Onțel și Petculescu și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor intrând cu suflu nou de pe bancă. „Trebuia să facem ceva după isprava de la Ghiroda și s-a văzut că nu am greșit. Prospețimea și atitudinea a fost mult mai bună, a dat gol și Tatulea care a fost titular după o perioadă ca re­zervă, iar următoarele goluri le-au dat jucători intrați după pauză. Mă bucur și pentru Petculescu, care este în reve­nire după o accidentare. Avem un lot numeros și apropiat valoric, toți pot să joace titulari. Doar decizia de moment și forma lor sportivă fac dife­rența între cei care joacă și cei care rămân pe bancă. Dar, avem încredere în toți fot­baliștii pe care îi antrenăm, e nevoie de toată lumea la acest ritm infernal de meciuri, din trei în trei zile”, a adăugat Cojocaru.