Percheziții în Arad și Lipova la un traficant de droguri; canabis, timbre LSD și ciuperci halucinogene, ridicate de polițiști

După cum vă informam în numărul trecut al ziarului nostru, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au efectuat două percheziții în locuințele unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc și mare risc. Canabis, ciuperci halucinogene și alte bunuri au fost ridicate de polițiști.
„La data de 12.04.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Tero- rism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Henţu George Marius, pentru săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată”, se arată într-un comunicat al DIICOT.
Joi, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza municipiului Arad și a localității Lipova, la locuințele inculpatului Henţu George Marius, în vârstă de 31 de ani, ocazie cu care au fost indisponibilizate 13,447 kg de ca­nabis, 279 de timbre DOB, 11 timbre LSD, 46,08 grame de ciuperci halucinogene, 1,74 grame de ketamina, 26,70 de grame de substanță albă pulverulentă, un cântar și un chit pentru cultivarea ciupercilor halucinogene.
În cursul zilei de vineri, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, judecătorul dispunând măsura preventivă în cazul acestuia. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.
Claudia Gavra

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni