Jaf armat la o bancă din România

Două persoane sunt căutate de Poliţie după ce, miercuri, au jefuit o bancă din Baia Mare, fiind constituită o echipă complexă pentru identificarea şi prinderea autorilor care au ameninţat cu arma casieriţa şi au plecat cu 100.000 de lei, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, miercuri: „Am fost sesizaţi că două persoane au sustras sub ameninţare o sumă de bani de la o unitate bancară situată pe strada Victoriei din Baia Mare. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului iar din primele cercetări a rezultat că nici o persoană nu a fost rănită. După ce au sustras banii, cele două persoane au fugit. S-a constituit o echipă complexă de cercetare care desfăşoară activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta”.

Surse judiciare au declarant, la rândul lor, că una dintre casieriţe ar fi fost ameninţată cu o armă, iar hoţii au reuşit să fure 100.000 de lei.

„Se vizionează camerele de supraveghere din bancă, s-au instituit filtre la ieşirea din Baia Mare, se întreprind cercetări specifice pentru prinderea autorilor”, au spus sursele citate.

Glasul Aradului

Portalul aradenilor de pretutindeni