Arădeanul Codrin Gavra a fost declarat admis la interviul pentru ocuparea unui post de procuror la DNA

0
159

Procurorul arădean Codrin Gavra, care a fost până la sfârşitul lunii iulie şeful Secţiei de Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost declarat admis al interviul susţinut pentru ocuparea unui post de procuror la DNA Timişoara. În urma interviului pe care l-a luat, Gavra a fost numit pe post, săptămâna trecută. Asta, după ce, la sfârşitul lunii iulie a fost delegat la DNA Timişoara, pentru o perioadă de cel mult şase luni.

Codrin Gavra ocupă unul dintre cele 50 de posturi cu care a fost suplimentată structura DNA, printr-o ordonanţă de guvern emisă pe când la conducerea Executivului se afla generalul Gabriel Oprea, în condiţiile în care premierul Victor Ponta era plecat să se opereze în Turcia. Conform ordonanţei cu pricina, fiecărui serviciu teritorial al DNA i s-a atribuit două noi posturi, restul procurorilor fiind repartizaţi la structura centrală.

Codrin Gavra este al doilea arădean care îşi desfăşoară activitatea la DNA Timişoara, primul fiind procurorul Lucian Dolcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.