Arădencele sesizează tot mai des Poliția pentru amenințare și violență

0
250

Două ordine de protecție provizorii, ambele pe o perioadă de cinci zile, au fost emise, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii de ordine publică.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, împreună cu un echipaj I.J.J. Arad, au fost venit la domiciliul unei tinere de 24 de ani, din Arad, care a sesizat faptul că soțul ei, în vârstă de 26 de ani, a agresat-o fizic și i-a amenințat cu moartea cu un cuțit de bucătărie, atât pe ea cât și pe copiii lor. Polițiștii au dispus evacuarea temporară a bărbatului din locuință, interzicându-i apropierea la o distanță mai mică de 50 de metri față de victimă și copii.

Cel de-al doilea ordin a fost emis de polițiștii Secției nr. 2 Micălaca în data de 16 martie a.c., pe numele unui bărbat de 32 de ani, din județul Gorj, bărbat care, în ziua precendentă, și-ar fi amenințat și lovit fosta concubină, în vârstă de 29 de ani, în locuința acesteia.

În ambele cazuri se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și amenințare”, se arată în comunicatul de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.