„Arădeni cu care ne mândrim“: Mara, fetița care și-a depășit limitele în lupta cu sindromul Down

0
620

Mara Oprea, fetița cunoscută în Arad că își depășește limitele sfidându-și boala – sindromul Down – a fost aleasă în campania „Arădeni cu care ne mândrim”, derulată de Consiliul Județean. Ea a primit o diplomă prin care îi sunt recunoscute meritele.
Mara Oprea, în vârstă de 16 ani s-a remarcat prin participarea la mai multe competiții sportive pentru copiii și tinerii cu nevoi speciale.

Părinții acesteia sunt angrenați în Asociația Integra, care reprezintă interesele copiilor și tinerilor care suferă de sindromul Down. Mara poate fi un exemplu de voință pentru oameni, ea reușind să facă lucruri dificile în contextul situației speciale pe care o are. „Am acordat diploma «Arădeni cu care ne mândrim» Marei Oprea pentru lecţia de voinţă pe care ne-o dă tuturor. În acelaşi timp vrem să atragem atenţia societăţii arădene cu privire la soarta copiilor cu sindrom Down şi asupra activităţii părinţilor care vor să le ofere o activitate socială cât mai bună”, a spus Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.