Arădenii vor putea primi informații de interes comunitar prin SMS

0
114

Ținând cont de faptul că sunt situații în care oamenii trebuie să fie informați rapid, cum ar fi sistarea furnizării unor utilităţi, ca urmare a unor avarii, Primăria municipiului Arad, în colaborare cu o firmă de specialitate, va dezvolta un program numit InfoSMS, prin care arădenii vor primi sms-uri în legătură cu diversele chestiuni de interes local.

Mai mult decât atât, cetăţenii ar putea primi direct pe telefonul mobil informaţii despre investiţiile publice derulate de municipalitate, lucrările edilitar-gospodăreşti, reparaţiile efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, întreruperile de utilităţi (energie electrică, apă, gaz, energie electrică, gaz, sisteme de comunicații și transmisii de date, etc.), transport public local sau evenimentele culturale organizate în municipiu.

Cei interesaţi de acest serviciu gratuit nu trebuie decât să completeze un formular disponibil pe pagina web a Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, meniul din stânga, secțiunea „Înregistrare pentru primire SMS”. De asemenea, înscrierea în bazele de date ale Primăriei se poate face şi în Palatul Cenad (camera 5), la ghișeele de relații cu publicul a Primăriei Municipiului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.