Aradul Nou, Boul Roșu și Checheci, considerate printre cele mai periculoase cartiere din țară

7
1282

Trei cartiere din Arad sunt considerate printre cele mai rău famate din țară. Este vorba despre Aradul Nou, Boul Roșu și Checheci, unde activitatea infracțională este la cote maxime. Potrivit unui reportaj Kanal D, Aradul se situează pe locul 7 în topul celor mai periculoase orașe din România. 

Traficul de droguri, prostituția, furturile din locuințe și tâlhăriile sunt la ele acasă în aceste zone, ale căror străzi nu e recomandat să fie parcurse pe timpul nopții. Chiar și locuitorii din cartierele menționate confirmă faptul că arădenii se feresc să calce cu precădere în cartierul Checheci, deoarece  se știe deja că zona respectivă este raiul infractorilor, al recidiviștilor și traficanților de droguri, iar exemple au fost multe… din păcate. Scandalurile și bătăile sunt la ordinea zilei, iar faptele chiar mai grave de natură penală au loc cu o recurență alarmantă, iar persoanele care locuiesc în aceste zone și nu încalcă legea sunt lipsite de apărare. 

 

7 COMENTARII

  1. Cunoscându-se aceste lucruri îmi pun întrebarea:Cum reacționează forțele de ordine pentru a combate fenomenele anti-sociale?Au ele un plan clar,bine stabilit de a acționa în vreun fel?Sau acționează numai la producerea unor astfel de evenimente,la sesizare! Eu cred că prevenția este piatra de temelie.Cred că niște patrule mixte (poliție,jandarmi,forțe speciale)prezente cu regularitate în aceste zone,ar avea un efect de descurajare pentru cei certați cu legea.

  2. Aradul nou este si a fost unul din cele mai linistite cartiere din arad, stau la marginea aradului in aradul nou si in 25 de ani de cand stau nu s-a intamplat nimic notabil pe partea de talharii si chestii de genul, ba chiar din potriva au inceput sa se cumpere casele in aradul nou tocmai pentru ca oamenii cauta un loc linistit care sa nu fie la multi km de oras, bunicii au construit casa in anul 50’+, si ei sunt de acord cu mine cand spun ca e un cartier linistit, deci nu stiu de unde a-ti scos-o pe asta cu cartier rau famat, doar l-ati pus acolo in titlu fara sa dati un argument,ce sa zicem atunci de vlaicu unde vezi la fiecare colt de bloc cativa pustani care sunt prastie? cat despre boul rosu si checheci e clar, e doldora de tigani la ce va asteptati? Daca afirmati un lucru aduceti si argumenete.

  3. Daca to se stie atatea lucruri despre chestiile astea de ce nu se face nimic ? da bine la bugetu primariei asta e drogurile ajuta la economie asa ca mai taceti in pula mea de labagii ca e de fatada toata mascarada asta daca se vroia stoparea drogurilor in lume se facea dar nu mai iese banu 🙂 asta sa stiti de la mine lumea e minciuna !

  4. Daca tot se stie atatea lucruri despre chestiile astea de ce nu se face nimic ? da bine la bugetu primariei asta e drogurile ajuta la economie asa ca mai taceti in pula mea de labagii ca e de fatada toata mascarada asta daca se vroia stoparea drogurilor in lume se facea dar nu mai iese banu 🙂 asta sa stiti de la mine lumea e minciuna !

  5. Unu din aradu nou.. ii clar ca tu nu stai in aradu nou sau esti unu din aia care fc p…. mare.. de str cartier Tarafului sau cum vrei tu sa ii zc,ai auzit?? Mai fc si pe prostu.. sunt cele mai rau famate ma mir ca nu e pe 3 si e pe 7….

  6. Interesant, nu apar cartiere precum Sanicolaul Mic..unde e o strada faimoasa, Tarafului, plina de dubiosi si tigani, confectii? alfa? zone de care multi se feresc pline de tigani si vagabonti. In multe anunturi vezi exclus alfa , exclus confectii..oare de ce? Boul rosu? Nici macar nu e cartier, nu prea vad multe probleme acolo. Checheci e clar, nimic nou. Se stie de multi ani ca e o zona periculoasa, nici n-are cum altfel cu atata tiganime. Aradul Nou? Nu prea as spune ca e foarte periculos, mai repede strazile de prin piata Avram Iancu care sunt impanzite cu tigani si ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.