Asfaltările din Păuliș sunt în plină desfășurare și au un ritm bun

0
242

asfaltareDupă cum am mai scris și se știe, în comuna Păuliș sunt o serie de proiecte aflate în faza de implementare. Astfel, proiectul intitulat „Asfaltare străzi în comuna Păuliș, localităţile Păuliș și Sâmbăteni” se află în plină desfășurare „lucrările de pe șantier se realizează atât în prezența constructorului SC Sylcontrans SRL cât și a proiectantului SC Dromcons SRL, a dirigintelui de șantier și a celorlalți factori implicați“ după cum ne-a precizat primarul comunei, profesorul Petru Nicoară.
Trebuie spus în continuare că acest proiect important pentru comună a fost aprobat și susținut de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice București și a Consiliului Județean Arad cu fonduri guvernamentale dar și locale.
„În prezent se lucrează la asfaltarea străzilor în localitatea Sâmbăteni, pe aproximativ 3,5 km. S-au asfaltat până în prezent străzile numărul 7 și numărul 8, după care urmează a se asfalta străzile numărul 4 şi numărul 9, în localitatea Sâmbăteni, pănă la sfârșitul anului. În comuna Păuliş se va mai pregăti pentru asfaltare strada numărul 70 (Onaca-Chende) – stradă ce se va pietrui iar în primavara anului 2015 se va asfalta“ ne-a mai precizat primul edil al comunei Păuliș.
(F.B.)   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.