Autorităţile locale bătane insistă pe realizarea curăţeniei de primăvară

0
200

primavaraÎn această perioadă în comuna Bata curățenia de primăvară este în toi, administrația locală îndemnând și localnicii să se îngrijească mai intens de aspectul stradal din dreptul gospodăriilor proprii.
Activitățile organizate în această perioadă premergătoare Sărbătorilor Pascale constă în: curățarea caselor, adunarea deșeurilor și văruirea pomilor. „Aceste activități se desfășoară în limita timpului disponibil, dar în perioada urmă­toare se vor intensifica deoarece timpul este înaintat și dacă lăsăm vremea să treacă vom fi consecințe negative și asupra mediului“ – a precizat Ladislau Heleport viceprimarul comunei Bata.
Angajații Primăriei vor strânge în continuare deșeurile și peturile precum și vegetația uscată din zonele ce mărginesc drumurile și de pe spațiile verzi. Aceste acțiuni sunt foarte importante pentru imaginea generală a comunei.
De menţionat că se va face curățenie pe lângă drumurile comunale: pe Valea Suliniș, Valea Fiac, Valea Vizeș, Valea Mare, Mureșel și în special în zona podurilor. Colectarea propriu-zisă a deșeurilor va fi efectuată de către servicii specializate ale Primăriei.
În data de 20 a fiecărei luni se adună gunoiul cu mașina specială de la Primărie, iar a doua zi gunoiul adunat va fi trimis la Arad prin firma Polaris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.