Beethoven și Puccini încheie luna martie la Filarmonică

0
235

Concertul nr. 4 în sol major pentru pian și orchestră de Ludwig van Beethoven și Messa di Gloria de Giacomo Puccini sunt cele două lucrări muzicale propuse de conducerea Filarmonicii de Stat din Arad pentru ultimul spectacol al lunii.

Două dintre legendele muzicii romantice, Ludwig van Beethoven și Giacomo Puccini încheie luna martie la Filarmonică, într-un program cu partituri definitorii pentru extremele secolului al XIX-lea. Pregătită pentru admiratorii marilor performanțe pianistice, dar și pentru aceia care se regăsesc în unicitatea, noblețea și sensibilitatea muzicii sacre, seara de 28 martie reprogramează cel de al patrulea concert beethovenian și Messa di Gloria de Giacomo Puccini, lucrări de influență pentru întreaga lume muzicală a începutului și sfârșitului de veac romantic.

Pianistul Vlad Dimulescu, tenorul Cristian Bălășescu și baritonul David Buzgău se regăsesc în distribuția acestui ultim concert de martie, într-un complex repertorial asumat de dirijorul orchestrei simfonice, maestrul Cristian Neagu, ne-a declarat Doru Orban, managerul Filarmonicii de Stat Arad.

Concertul are loc joi, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.