„Beverly Hills 90210” se întoarce! Ce surprize va oferi

0
110

S erialul „Beverly Hills 90210” s-a întors, începând de ieri, într-o nouă versiune! Fanii americani nostalgici au fost nerăbdători să vadă premiera pe micile ecrane, scrie Click.
Noul serial în care sunt prezenţi aproape toţi protagoniştii filmului iniţial care s-a bucurat de mare succes în întreaga lume va fi difuzat de canalul de televiziune FOX.
În cele şase episoade, Jason Priestley (Brandon), Jennie Garth (Kelly), Tori Spe­lling (Donna), Brian Austin Green (David), Ian Ziering (Steve), Gabrielle Carteris (Andrea) şi Shannen Doherty (Brenda) vor incarna versiuni romanţate ale lor înşile. Marele absent va fi actorul Luke Perry (Dylan), care a încetat din viaţă în primăvară, în urma unui accident vascular la vârsta de numai 52 de ani.
Noul film va fi lansat la aproape 30 de ani de la premiera serialului „Beverly Hills 90210”. Primele imagini din noul serial au fost dezvăluite la 11 iulie. Apoi, la sfârşitul lui iulie, actriţa Tori Spelling (46 de ani) a postat mai multe fotografii de la finalul filmărilor. „A fost o experienţă incredibilă să fac prima călătorie alături de prietenii din trecut. A fost o experieţă pe care nu o voi uita niciodată şi pe care o voi preţui pentru totdeauna”, a scris vedeta pe Instagram.
„Abia aştept să joc și în sezonul doi”, a adăugat ea, deşi canalul de tele­vi­ziune FOX nu a anunţat că ar face se­zo­nul 2.
Primul episod al filmlui original „Beverly Hills 90210” a avut loc la 4 octombrie 1990. Ultimul episod al serialului s-a difuzat la 17 mai 2000.
Filmul a fost adorat de fani din toată lumea, inclusiv din România, pe parcursul a 10 sezoane şi a avut 293 de episoade.
Serialul „Beverly Hills 90210” se întoar­ce într-o nouă versiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.