Biblioteca și-a premiat cei mai pasionați cititori

0
264

Sala „Astra” a Bibliotecii „A.D. Xenopol” din Arad a găzduit astăzi Gala cititorului. Instituția și-a răsplătit, cu această ocazie, cititorii care, de-a lungul anului, s-au remarcat prin frecvență, precum și prin numărul de cărți împrumutate.„Ca de fiecare dată, instituția noastră i-a răsplătit pe aceia, care de-a lungul anului s-au remarcat prin frecvență, dar și prin numărul de cărți împrumutate. Un număr de 20 de cititori, de toate vârstele, au fost în centrul atenției”, au spus reprezentanții instituției. Elevii premiați au fost următorii: Patricia Irina Oze, Sofia Topac, Anca Ioana Țolea, Patricia Bătrîn, Iulia Bandac, Cristian Brie și David-Alexandru Vîrciu. La aceștia s-au adăugat cititoarele Adriana Laura Ignat, Maria Topac, Maria Zârna, Adriana Pop, Lucia Tăucean, Maria Pișleagă, Doubli Hajar și, nu în ultimul rând, Ioana Puraveț, colega noastră de la Glasul Aradului. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos, astfel că Titus Inklovits, Florin Miclea, Nicolae Gruie, Vasile Tarcea și Adrian Purza au fost, de asemenea, premiați de instituție.

De 12 ani frecventez Biblioteca Județeană din Arad și pot spune că reprezintă un loc mai mult decât plăcut pentru petrecerea timpului liber. Totuși, ar fi ideal ca mai multă lume să citească”, ne-a spus Ioana, una dintre câștigătoare.

Toți cei 20 de cititori au primit diplome și cărți cadou din partea Bibliotecii, acestea fiind înmânate de Lucia Bibarț, ajutată de micuța cititoare Irina Oze. Micuța a interpretat și câteva colinde, iar trupa de teatru „Har”, coordonată de actrița Oltea Blaga, a susținut un spectacol în care tinerii au intrat în pielea unor personaje celebre, precum Avram Iancu, Ana Aslan, Lucian Blaga, Nicolae Tonitza, Angela Gheorghiu și Vlad Țepeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.