Blocați în Podgorie: Păulișana Păuliș – Progresul Pecica 1-1

0
61

Înainte de derby-ul cu Cermeiul, ce va da – cel mai probabil – campioana de toamnă în Liga a IV-a Arad, Pecica s-a încurcat la Păuliș.
Gazdele au evoluat cu multă ambiție, au pus în scenă o partitură bazată pe apărare atentă pe două-trei linii și contraatacuri rapide și, în cele din urmă, au obținut un rezultat pozitiv pentru ele.
Ca și la Curtici, echipa lui Ciba părea că va scăpa în câștigătoare după un gol marcat pe final, dar Păulișana a avut reacție. În minutul 87, Vali Fritea a speculat o greșeală de marcaj și a marcat cu capul de la colțul lung, însă 4 minute mai târziu, Mariș a izbutit egalarea la o fază asemănătoare. Cel care a centrat din lovitură liberă a fost Cosmin Gâlcă, iar Mariș și-a plasat lovitura de cap pe lângă Rus.
La final, antrenorul-jucător al Păulișului, intrat și el pe teren în minutul 62 pentru a întări linia de mijloc, consideră justă remiza. „Ne așteptam ca Pecica să ne domine, mai ales că am cedat deliberat posesia balonului. Știam că dacă vom juca des­chis cu ei nu avem șanse prea mari, așa că ne-am apărat atent și am acționat pe contraatac. Așa s-au născut câteva oportunități bune de a marca prin Bruț sau Gornic, dar totul avea să se decidă pe final. Am fost naivi la golul lui Fritea, se părea că vom plânge din nou la finalul unui meci bun reușit de noi, dar
s-a făcut dreptate la ultima fază. Punctul vine să dea moral tinerilor nostri, Pecica era un adversar greu, campioana en-titre.  Dar, după părerea mea, Sântana e pes-te Pecica și, din câte s-a văzut și peste Cermei, totul e ca ei să-și dorească să joace la adevărata lor valoare”, ne-a mărturisit Dănuț Mițiți.
Formații:
Păuliș: Potoreț – E. Calancea, Mariș, Suciu, Cervenschi – Itu (Stoian), Rus (Ambruș), C. Gîlcă, A. Gornic (Mițiți) – Bruț (Grigorean), Sarvici.
Pecica: Rus – Hans (A. Cotuna), Vasilca, V. Fritea, A. Ponta – Gherghel (Istin), Arsene, R. Fritea, Covaci (Căliman) – Trif (Băd), Peii.
Arbitri: Cristian Trif – Zoltan Nagy, Alexandru Pantea. Observatori AJF: Mircea Toderici, Teodor Jușcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.