Botiș și Păcurar – ajutoarele „Dulăului”: „Obiectivul e câștigarea următorului meci și găsirea coeziunii în echipă!”

1
78

Fiindcă se ocupă și de una dintre grupele de copii ale clubului, cea formată din jucători născuți în anul 2006, Sorin Botiș practic a promovat la un alt nivel.
„Chiar dacă fizic nu am fost întotdeauna aici, eu de la UTA nu am plecat niciodată. De când am renunțat la cariera de jucător profesionist, am rămas să antrenez grupa de 2006, iar de azi, la solicitarea clubului și a lui Cristi Todea, m-am alăturat staffului tehnic. Nu am gânduri de viitor, îmi place să mă gândesc doar la prezent și, de aceea, ne interesează foarte mult primul meci. Echipa vine după o perioadă în care rezultatele nu au fost cele așteptate, iar la prima mea discuție cu băieții le-am spus că cele mai importante sunt punctele de sâmbătă, de la Satu Mare. Trebuie să dăm totul în cele 90 de minute, plus prelungiri și să reușim să câștigăm”.
Ca și Botiș, Cristian Păcurar a rămas la dispoziția clubului fanion chiar și după desființarea echipei de Liga 3-a. „Îi mulțumesc conducerii clubului și lui Cristi (n.a. Todea) că s-a gândit și la mine, deși, poate, erau și alți an­trenori arădeni pe care s-ar fi putut conta în această perioadă. Eu sunt de părere că există valoare individuală la nivel de lot, dar nu și cea colectivă. Nu există omogenitate, jucătorii nu comunică cum ar trebui între ei și va trebui să muncim în special pe acest aspect, pe găsirea coeziunii în echipă. Sunt mulți jucători care vin din Liga 1, plus Strătilă și Curtuiuș, care erau deja aici, valoare există. La un moment dat, e imposibil să nu depășim acest hop, doar că trebuie muncă, implicare, înclusiv pe partea psihică. Nu mai doresc să vorbesc despre trecut, este important ceea ce reușim noi să facem de acum înainte”, a spus tehnicianul, care mai are de susținut un modul și examenul de obținere a licenței A.

1 COMENTARIU

  1. Mai păcurar nu ai ce căuta la uta…vi doar pt interes cu juniori tai..lasa pe alți foști jucători sa vina în locul tău. …Nu trebuie sa fi în staful echipei pt ca numai rău faci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.