Căminul Cultural din satul Chesinţ a fost inaugurat în acest weekend

0
97

După cinci ani de aşteptări, locuitorii din Chesinţ, sat aparținător de comuna Zăbrani, se pot lăuda cu un nou Cămin Cultural. Un cămin modernizat şi adus la standarde europene, aşa cum s-a întâmplat cu toate locaţiile de cultură şi învăţământ din comună.
La inaugurare, eveniment la care au fost prezenţi Adrian Ţolea – preşedintele Consiliului Judeţean Arad şi senatorul Traian Igaş, primarul comunei Zăbrani, Marian Toader a adresat un bun venit celor prezenţi, după care a făcut o prezentare a acestei investiţii din satul aparținător Chesinț, pre­zentare din care spicuim câteva idei.
„Mă bucur foarte mult că în sfârşit a fost finalizat acest Cămin Cultural, vreau să le mulţumesc atât domnului pre­şedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ţolea, cât şi domnului senator Traian Igaş care au fost des în comuna noastră şi ne-au sprijinit financiar la foarte multe obiective pe care noi le-am făcut în toată comuna, respectiv în Chesinţ. Aici aş aminti monumentul din faţa Căminului Cultural, reabi­litarea şcolii, a grădiniţei, asfaltarea străzilor şi remiza de pompieri. Toate aceste obiective sunt finanţate tot din fonduri pe care le-am primit prin sprijinul Consiliului Judeţean Arad.
Investiţia în Căminul Cultural din Chesinț a costat undeva la 1,2 miloane lei, în care contribuţia noastră locală a fost în jur de 200.000 de lei. Clădirea veche a fost reabilitată complet şi a fost construit și un corp nou de clădire unde va fi amenajată o bucătărie dotată şi utilată modern, a fost introdusă încălzire centrală şi construite grupuri sanitare“, a spus printre altele Marian Toader, primarul comunei Zăbrani.
(D.C.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.