Campioana de toamnă încheie turul cu o victorie: CSC Ghiroda – Șoimii Lipova 1-3

0
186

După înfrângerile cu Reșița și Avrig, Lipova s-a încoronat „campioană de toamnă” cu un succes în ultima etapă, 3-1 pe terenul timișenilor de la CSC Ghiroda.
Începutul de partidă a fost dominat de oaspeți, dar Vasinc (în două rânduri), Trabalka și Sulea nu au reușit să finalizeze ocaziile avute în primele 15 minute, iar acestea s-au răzbu­nat: în minutul 24, Baranyi a trimis puternic, sub transversală, dintr-o lovitură liberă și Ghiroda deschidea scorul în duelul cu li­derul.
Avantajul a durat însă doar șapte minute: Trabalka le-a luat fața fundașilor timișeni, și l-a învins cu stângul pe M. Gakos de la 14 metri pentru 1-1. 1-2 s-a făcut două minute mai târziu: Dobrean i-a pasat lui Sulea pe dreapta, acesta a tras din unghi, Gakos a respins, dar doar până la Trabalka, care a pus exteriorul din 4 metri și și-a adus echipa în avantaj.
Gazdele au preluat mai apoi inițiativa și au avut mai multe șanse de a egala, dar Baranyi și Giuricici nu au fost inspirați în fața porții.
Scorul final a fost stabilit de Vasinc, în minutul 80: căpitanul Lipovei a fost angajat de Rusu în 10 metri, de unde a trimis pe lângă portarul Gakos și victoria liderului a fost confirmată.
„Șoimii” iernează pe primul loc în clasament, cu trei puncte în fața Cermeiului, echipă aflată pe poziția secundă. Lipova are și golgheterul seriei, pe Kevin Trabalka, cu 14 reușite.
Formații:
Ghiroda și Giarmata Vii: M. Gakos – Semeniuc, Lazăr, Horcea (Ciobanu 46), Mureşan – Mancaş, Saizu (Totic 67), Ţugui (Giuricici 46), Șofran – Jichici – Baranyi. Re­zerve neutilizate: Andrei –Beri­voescu, Hotca
Lipova: D. Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Vasinc (Burlă 87), C. Poiană, Dobrean, D. Rusu (Stoin 85) – Sulea (Buta 90), Trabalka (M. Popa 83). Rezerve neutilizate: Jianu – Iova, Bercu
Arbitri: Călin Lazăr (Mediaş) – Vasile Bogdan (Sibiu), Daniel Popa (Aiud)
Observatori FRF: Florin Mărginean (Alba Iulia), Ion Lupșa (Caransebeş).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.