Câteva dintre cele mai urmărite canale de YouTube din lume (video)

0
256

Cele mai urmărite canale de YouTube din lume au zeci de milioane de subscriberi. Câteva dintre cele mai urmărite sunt destul de surprinzătoare. Deși ne-am aștepta poate ca un star să fie pe loc fruntaș, un comediant și gamer suedez este “rege” pe YouTube: PewDiePie are peste 79 de milioane de urmăritori. Topul a fost făcut în prima decadă a anului.

Cele mai urmărite canale de YouTube din lume:

PewDiePie – 79 milioane de abonați

PewDiePie, pe numele lui real Felix Arvid Ulf Kjellberg, este youtuber, comendiant și comentator de jocuri. Și-a creat canalul pe YouTube în 2010, unde încarca conținut original, iar până în 2012 avea deja un milion de subscriberi. Din 2013, PewDiePie a devenit cel mai urmărit canal de YouTube, având peste 19 miliarde de vizualizări la videourile sale.

Deși în prezent se concentrează pe vloguri interactive, cu conținut amuzant, PewDiePie s-a făcut remarcat cu comentariile sale legate de jocurile pe calculator, de genul horror. Acesta își filma reacțiile în timp ce juca horror games.

T- Series – 78 de milioane de abonați

T- Series (Super Cassettes Industries Private Limited) este o casă de discuri și o companie de producție de film indiană, fondată în 1983 de Gulshan Kumar. Pe canalul de Youtube, al doilea în top cele mai urmărite canale de YouTube din lume, se regăsește muzică gen Bollywood și indi-pop, dar și trailere de film.

5 minute crafts – 45 de milioane de abonați

Canalul 5 minute crafts încarcă video-uri cu tematica DIY. Astfel, putem învăța cum să ne albim singuri dinții, cum să reparăm un fermoar stricat, cum să tăiem corect pâinea, cum să ne legăm mai bine la șireturi… practic, orice truc, mai mult sau mai puțin util, se regăsește pe acest canal de YouTube.

Canal KondZilla – 44 milioane de abonați

Cu 44 de milioane de urmăritori, Konrad Cunha Danta, cunoscut ca Kondzilla, este un producător muzical și regizor brazilian. Canalul lui de YouTube are peste 840 de video-uri și peste 21 de miliarde de vizualizări.

Justin Bieber – 42 milioane de abonați

Înainte să fie superstar mondial, Justin Bieber a fost vedetă pe YouTube. A rămas la fel de apreciat, fiind primul artist celebru în top cele mai urmărite canale de YouTube din lume. Piesa lui “Sorry” are peste 3 miliarde de vizualizări, iar primul lui hit, “Baby”, peste 2 miliarde.

SET India – 38 milioane de abonați

Sony Entertainment Television (SET) este un post tv indian de entertainment.

WWE – 38 milioane de abonați

WWE este un canal pe care fanii luptelor de wrestling găsesc tot ce își doresc – dueluri, interviuri, imagini din culise, topuri etc.

Dude Perfect – 37 milioane de abonați

Dude Perfect este numele unui grup american de entertaineri, din Texas, care încarcă pe canalul lor de youtube diverse stunt-uri, acrobații și trucuri, montate pe muzica alertă. Aceștia mai au în conținutul de pe YouTube și video-uri cu “battle-uri”, în care membrii grupului concurează unul împotriva altuia la diferite sporturi.

Ed Sheeran – 36 de milioane de abonați

Ed Sheeran este al doilea cântăreț celebru din top cele mai urmărite canale de Youtube din lume, după Justin Bieber, cu peste 36 de milioane de abonați. Piesa “Thinking Out Loud” are 2.6 miliarde de vizualrizări, iar “Perfect” 1.7 miliarde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.