zahagiomartiAgonia grupării arădene de ligă secundă pare fără sfârșit. În timp ce clubul a rămas – practic – fără finanțare și perspectivele rămân la fel de sumbre, Instanța de Judecată e darnică în termene. Pe 8 mai, judecătorul sindic ar fi trebuit să bată în cuie tabelul creditorilor al FC UTA SA, obligându-i pe Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian să vină până la următoarea înfățișare cu un plan de reorganizare viabil, însă soluția a fost o nouă amânare. Celor doi așa-ziși șefi li s-a mai oferit un răgaz pentru a se înțelege asupra creanței majoritare, însă dacă nu au bătut palma până acum pentru simplul fapt că Marțian nu prezintă garanții că ar putea scoate căruța din șanț, e greu de crezut că o vor face de acum înainte.
Timp ar avea berechet, căci judecătorul va scoate de la naftalină dosarul de insolvență al „alb-roșiilor” de abia pe 18 septembrie. „Totul rămâne ca înainte, clubul rămâne în perioada de observație. Peste 4 luni, însă, vom avea 100% un tabel defintiv al creditorilor, după care e necesar și întocmirea unui plan de reorganizare”, ne-a declarat Iulian Zaharia.
Avocatul arădean, reprezentantul administratorului judiciar Dinu, Urse și Asociații, ne-a mai mărturisit că fotba­liștii au trimis pe adresa casei de avocatură bucureștene sesizări privind lipsa condițiilor de muncă la clubul din Calea Aurel Vlaicu. „Se știe situația jucătorilor, doar că trebuie să obținem și punctul de vedere al administratorului special. Deocamdată, însă, Dorin Micșa nu ne-a dat un răspuns oficial. De abia după ceîl vom obține, vom decide ce este de făcut în acest caz”, a adăugat Zaharia. Neagu et. comp. s-au plâns de faptul că nimeni din cadrul clubului nu le-au întocmit un program de antrenamente, ca să nu mai vorbim de faptul că ei nu mai beneficiază deja de o lună de zile de masă și cazare, aspecte prinse în contractele semnate cu clubul.

Recomandările redacției