CJA vrea să informeze arădenii printr-un film de promovare

0
168

film 1Arădenii vor putea ști mai bine cu ce se ocupă Consiliul Județean Arad, întrucât, instituția vrea să mediatizeze rolul și atribuțiile pe care le are. Autoritățile vor ca responsabilitățile și proiectele derulate de Consiliului Județean să fie cunoscute și prin intermediul unui film de promovare.
Aleșii județului vor ca populația să fie mai bine informată vizavi de activitatea și investi­țiile făcute de Consiliul Județean. De aceea, administrația face demersuri pentru realizarea unui film de promovare. Pentru acesta, autoritățile sunt dispuse să plătească în jur de 10.000 de lei.
Filmul ar urma să aibă o durată de maximum 15 minute și să informeze arădenii vizavi de rolul pe care îl are instituția, precum și de proiectele derulate în județ. Acesta ar urma să fie mediatizat și postat mai apoi pe site-ul Con­siliului Județean Arad, ca să poată fi urmărit de orice persoană interesată. De altfel, și în prezent, pagina instituției este actualizată și cuprinde mai multe informații legate de inves­tițiile realizate în infrastructură, în sistemul medical precum și în alte domenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.