Cojocaru: „Am luat două goluri foarte repede și asta ne-a costat”

0
46

După aproape două luni, Sebișul pierde în campionat și cedează prima poziție în clasament chiar în favoarea „călăilor” de sâmbătă. ASU Poli a tranșat derby-ul de pe „Știința” grație unui debut excelent de meci și al eficacității superioare.
Antrenorul Naționalului avea să sublinieze importanța absenței principalului său marcator, dar și problemele de sănătate avute de unii dintre elevii săi în timpul săptămânii: „Nu caut scuze, dar s-a simțit lipsa lui Gelu Velici. E golgheterul nostru cu 6 goluri marcate și s-a văzut că practic am jucat fără vârf. A fost un meci greu, mai ales că au și fost probleme de sănătate în lot în cursul săptămânii, cu jucători internați, cu perfuzii. În plus de asta, am și început foarte prost azi, am luat două goluri repede și asta ne-a costat. Orice rezultat pozitiv era bun, dar nu a fost să fie”, a punctat Călin Cojocaru.
Tehnicianul Sebișului a explicat și ieșirea nervoasă rezultată în meleul pugilistic lăsat și cu carto­nașe roșii: „Tinerețea, lipsa de experiență… Avem o echipă foarte tânără, cu o medie de vârstă sub 21 de ani și a fost și presiunea publicului, pe care
n-o înțeleg, pentru că noi practic am venit să jucăm fotbal, nu ne interesa altceva. Voi căuta acum să analizez cât mai bine jocul nostru de astăzi, să reglăm ce n-a funcționat bine și să abordăm următoarea etapă așa cum trebuie”.
Etapa viitoare, sebișenii joacă pe teren propriu tot cu o formație din județul Timiș, CS Millenium
Giarmata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.