Cojocaru rămâne lângă Oprescu pentru promovarea Sebișului! Ex-dinamovistul Stănescu – ultima achiziție pe Crișul Alb

0
110

După 24 ore de reflecție, Călin Cojocaru s-a așezat la aceeași masă cu Dan Oprescu, noul antrenor al celor Național Sebiș și au discutat detaliile unei colaborări, având ca finalitate promovarea echipei în Liga a II-a. Totul a decurs bine, astfel că, de acum înainte, putem vorbi despre o echipă ce va lucra pentru un scop comun, neatins ani de-a rândul pe malul Crișului Alb.
Așadar, Cojocaru va deține în continuare funcția de președinte al clubului, în timp ce Oprescu va munci în iarbă, alături de Vasile Sin, ca antrenor cu portarii. „Am decis să mergem înainte în această formulă pentru a reuși să îndeplinim obiectivul promovării la Sebiș. Eu rămân să conduc clubul, domnul profesor Dan Oprescu va conduce echipa, sunt reguli de colaborare bine stabilite între noi. Atâta timp cât le respectăm ambii, clubul este cel care va avea de câștigat, sunt sigur că vom face o echipă puternică. I-am și spus noului antrenor că la Sebiș e mereu presiune, deși cred că știa și el acest lucru din moment ce a mai lucrat aici. Și amicalele trebuie câștigate la ce condiții de performanță există. Cu seriozitate și multă muncă din partea tuturor, o să ne atingem obiectivul”, a punctat Călin Cojocaru.
Tot în urma discuțiilor „maraton” purtate vineri, s-a ajuns la concluzia ca jucătorii anunțați transferați la Sebiș de Cojocaru să fie prezenți la reunirea echipei, de pe 10 iulie. Adică, Alexandru Dumitrache, un fundaș central de 23 de ani, format la Școala de Fotbal al lui Dani Coman și mai ales Raphael Stănescu. Mijlocașul cu profil ofensiv este crescut de Dinamo și a evoluat sub comanda lui Oprescu la Turnu Măgurele, în Liga 3-a. Are 24 de ani și este primul fotbalist convins de noul antrenor să vină la Sebiș.
„Urmează ca antrenorul să se ocupe de restul campaniei de transferuri, bineînțeles în limita unui buget. Am discutat deja aceste lucruri, sunt și alte nume importante pe lista de achiziții a clubului. Sperăm să batem palma cu majoritatea lor”, a mai explicat Cojocaru.
Președintele grupării „alb-albastre” spune că e fixat și un mini-cantonament la Sebiș, deși la un moment dat s-a luat în calcul și un stagiu de pregătire în Ungaria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.