Comuna Păuliș beneficiază de reabilitarea și extinderea rețelei de apă și de introducerea canalizării

0
197

primar Paulis Nicoara lucrariAșa după cum se știe și după cum noi am scris în nenumărate rânduri, realizarea unei infrastructuri bune este dezideratul oricărei administrații locale, acesta însemnând dezvoltare, modernizare și implicit posibilitatea unor noi investiții generatoare de noi locuri de muncă. În această idee, la Păuliș      s-au concentrat eforturi semnificative pentru realizarea de proiecte care să permită finanțarea unor astfel de obiective. Despre un astfel de moment ne-a spus recent primarul comunei Păuliș, profesorul Petru Nicoară atunci când „s-a făut predarea amplasamentului pentru lucrarea «Asfaltare străzi în comuna Păuliş», proiect  aprobat și susținut de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice București cu fonduri guvernamentale și locale, fiind dat Ordinul de începere a lucrărilor pentru acest obiectiv de investiție începând cu data de 13 octombrie 2014“.
Extinderea rețelei de apă
Un alt proiect deosebit despre care vom vorbi este cel legat de „Reabilitarea și extinderea rețelei de apă și de introducere a canalizării“. Iată ce ne spune edilul din Păuliș despre acest proiect important pentru comunitatea locală și nu numai.
„Proiectul Reabilitarea și extinderea rețelei de apă și introducerea canalizării în Ghioroc, Cuvin, Miniș, Păuliș  și Lipova este un proiect cofinanțat din fondul de coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu, beneficar fiind operatorul regional SC.Compania de Apa SA și comuna Păuliș.
Lucrările la introducerea canalizării sunt în proces de derulare, lucrarea fiind efectuată mo­mentan pe strada cu nr. 70 cu ajutorul unei echipe de muncitori profesioniști de la SC Univro SRL.
Localitatea Păuliș va be­ne­ficia de introducerea canalizării pe aproximativ 70% din străzile comunei, acest lucru ducând la ridicarea nivelului edilo-gospodăresc al comunei Păuliș la standarde europene.
Dupa finalizarea lucrărilor de introducerea canalizării și realizarea eșapamentelor, în aproximativ trei săptămâni vor începe lucrările pentru asfaltarea străzii nr. 70 din Păuliș. Lucrările de canalizare și reabilitarea rețelei de apă vor continua și pe celelalte străzi până la finalizarea proiectului în anul 2015“ – a precizat primarul comunei Păuliș, Petru Nicoară.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.