Copiii din Sâmbăteni s-au întâlnit cu… Micky și Minnie Mouse

0
140

IMG_0277 IMG_0198 IMG_0123La Grădiniţa cu Program Prelungit din Sâmbăteni a avut loc nu de mult o frumoasă acțiune, în cadrul parteneriatului şcolar-preşcolar intitulat: „Ne Întâlnim, Prieteni să Devenim”.
Astfel, într-o zi de început de „cireșar“ (10 iunie ac), după cum frumos ne-a relatat educatoarea Mihaela Trăușan, copiii au fost indemnați la… joacă. „Au fost organi­zate pentru micuţii partici­panţi ateliere de creaţie, jocuri, dansuri, face-painting şi mai ales o originală surpriză: întâlnirea cu Micky şi Minnie Mouse. Copiii au confecționat originale felicitări, cu decoraţiuni şi pictură, au dansat împreună – pe cele mai îndrăgite melodii pentru copii,  s-au jucat în curtea grădiniţei, au fost pictaţi pe faţă şi s-au bucurat de compania simpaticelor personaje Disney care li s-au alăturat la joacă. După încheierea activităților, preșcolarii de la Grădinița PP Sâmbăteni, împreu­nă cu Micky și Minnie Mouse au vizitat Școala Gimnazială «Sa­bin Manuilă» din Sâmbăteni, unde au fost întâmpinați de doamna director Cornelia Foster“.
La această „oră de prietenie şi veselie“ au participat copiii Grădiniţei PP Sâmbăteni – cu educatoarele Camelia Chereji, Mihaela Trăușan, copiii Grădiniţei „Samariteanul“ din Sâmbăteni – cu educatorea Melania Ivaşco şi elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială „Sabin Manuilă“ – cu învăţătoarea Corina Ursu. Inițiatoarele – educatoarele de la Grădinița cu Program Prelungit, Camelia Chereji și Mihaela Trăușan aduc mulțumiri tuturor participanților, precum și Asociației Cetatea Voluntarilor Arad și Complexului Gemi Center Arad, pentru sprijinul acordat la reușita manifestării.     (F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.