Crişul are derby vestic pe semicercul ligii secunde

0
202

Handbalistele de la Crişul Chişineu-Criş au meci important duminică, cu începere de la ora 15, în Polivalenta arădeană, confruntare contând pentru etapa a 13-a din seria D a ligii secunde. La Arad soseşte a treia clasată, CSU Reşiţa, echipă aflată la trei lungimi în spatele formaţiei pregătite de Sebastian Tudor, iar rezultatul derby-ului e esenţial în lupta pentru locul 2.
În prima parte a campionatului au rezultat două meciuri extrem de strânse, dar cu avantaj al meciurilor directe de partea Crişului, învingătoare acasă cu
30-29, pentru ca în retur, la Reşiţa, să fie 29-29. Se anunţă şi de această dată echilibru şi un meci disputat, pe care arădencele şi-l doresc câştigat, în tentativa de a se califica la turneul semifinal.
Calificată şi în „16-mile” de finală din Cupa României, unde va întâlni pe 17 fe­bruarie o altă divizionară secundă, FC Argeş, Crişul traversează o stagiune reuşită, iar finalizarea sălii de sport din Chişineu-Criş se vrea a coincide, în câţiva ani, cu o promovare istorică a echipei în Liga Florilor, primul eşalon al ţării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.