Crișul vrea puncte (și) pe „Stadionul Dragostei”: „Nu ne vom subestima adversarul”

0
195

Formația lui „Știli” Abrudean e printre cele mai în formă echipe din seria a IV-a a Ligii a III-a. E neînvinsă și e la patru lungimi de undă în spatele liderului Șoimii Lipova, pe care, de altfel, îl va și înfrunta peste 9 zile. Până atunci, însă, Crișul Chișineu-Criș se deplasează pe terenul „lanternei roșii”, Soda Ocna Mureș, formație cu niciun punct în clasament.
Interimatul lui Ion Ilie pe banca tehnică a nou-promovatei din Ocna Mureș se prelungește și la jocul de sâmbătă. Deocamdată, negocierile purtate cu alți antrenori din județ, Mihai Manea, Ștefan Fogoroși sau Gabriel Cotoară nu s-au apropiat de finalitate, deși au trecut două săptămâni de la partida cu Industria Galda, fatală pentru antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier. Ultima clasată din ierarhie speră să spargă gheața în actuala stagiune, deși are în față un oponent invincibil în acest sezon, plasat pe locul secund (cu 11 puncte).
Amfitrionii nu se mai bazează în acest moment pe Cr. Ivașcu și R. Domșa, care nu s-au mai prezentat la antrenamente, invocând probleme cu serviciul, revenind în schimb Guț și Cimpoieșu. „Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă ce are moral după seria jocurilor în care nu a pierdut. De fapt, în situația noastră toate întâlnirile sunt dificile, nu avem niciun punct, etapele trec și ne afundăm tot mai mult. Sperăm într-o tresărire de orgoliu a jucătorilor, primele semne s-au văzut în deplasarea de la Cermei, și să luăm și noi primele puncte”, a spus Ion Ilie pentru ziarulunirea.ro.
CS Ocna Mureș are trei înfrângeri din tot atâtea jocuri pe teren propriu în acest sezon, ultima apariție pe „Stadionul Dragostei” fiind umilința din derby “de Alba”, cu trupa lui Paul Ciucă, un 0-5 fără replică. Dar, „oficialii” Crișul susțin că nu se vor uita prea mult pe clasament înainte de deplasarea din județul Alba. „Din punctul nostru de vedere, nu considerăm deplasarea de la Ocna Mureș una ușoară, deși rezultatele lor nu au fost foarte bune. Sperăm să câștigăm, dar nu vom subestima adversarul.
S-a schimbat banca tehnică la ei, ceea ce tot timpul creează o atmosferă mai bună. Avem un singur indisponibil, pe mijlocașul Stegaru, în rest toată lumea e la dispoziția antrenorilor”, a men­ționat Daniel Cherecheși, ma­nagerul „alb-albaștrilor”, înainte de jocul de sâmbătă, de la ora 17.
Formații probabile:
Ocna Mureș: Țiboc – Kiss, Borșoi, Gorba, Șandor – I. Cociș, P. Man, A. Gherman, T. Cristea, S. Șimandi – V. Drăgan.
Crișul: Mucha – Al. Pavel, Al. Gligor, Siminic – Clej, Gâlcă, Ianc, Lezeu – Piț, Modan, Budur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.