Cu frații Calancea la ,,catedră”: UTA Under 19 – Păulișana Păuliș 2-4

0
105

Sâmbătă, ziua amicaleor pe sinteticul din Șega a început cu partida utiștilor de la Elite Under 19 cu divizionara a patra antrenată de Dănuț Mițiți. A rezultat un meci spectaculosm cu 6 goluri și o tentativă de revenire a UTA-ei.
Dani Popa a stabilit scorul pauzei, 0-1, iar Dennis Calancea a reușit ,,dubla” pentru ceea ce părea un success facil al formației din Podgorie. ,,Alb-roșii” au avut o tresărire de orgoliu, revenind în joc prin Revesz și Mihuț (un român plecat în SUA ajuns în curtea echipei fanion a Aradului alături de Taylor, un american getbeget), Pe final, însă, Emil Calancea a clarificat totul cu o execuție spectaculoasă de la 21 de metri  ce s-a dus în plasa laterală a porții lui Mureșan.
,Atâta timp cât nu am făcut schimbări, am dus bine jocul, nu am primit gol și asta mă bucură. Apoi, pe fondul intrării pe teren a juniorilor, ne-am precipitat puțin, dar mă declar în general mulțumit. E important și că marcăm meci de meci, chiar mai multe goluri, sper să ne menținem ritmul și apetitul de gol și în meciurile pe puncte”, a spus Mițiți. ,,Am ratat câteva ocazii în momente cheie la 0-1 și 2-3 și astfel s-a decis câștigătoarea. Fiind un meci amical, însă, nu e important rezultatul, ci ceea ce învățăm din el. Mai avem trei săptămâni bune până la partida de Cupă, de la Timi­șoara, sperăm arătăm cât mai bine până la acl meci”, a completat Adi Ungur.
Formații:
UTA Under 19: Mureșan – Pop, Rogojan, Savin, Curta – A. Bodri, Brăniștean – Mager, Vasile, Revesz – Țurcanu.Au mai jucat: Taylor, Mihuț, Laza, Lezeu, Marica.
Păuliș: Ilca – E. Calancea, Suciu, Geanîm, Ambruș – Iercan, Itu, Cervenschi, D. Calncea –Albulescu, D. Popa. Au mai jucat: Mițiți – Gugeanu, Stoian, Belei, Culda, Vesa.
Arbitru: Alina Mihoc
***
Și echipa a treia a UTA-ei a avur meci amical pe Șega, împotriva rivalilor tradiționali din zonă, LPS Bihor. Elevii lui Sandu Gaica s-au impus cu 4-2, după reușitele semnate: Isac 2, Cornean și Simion. Debre – Haloș, Spătaru, Salka, Pașcu – Dumitru, Isac, Sălăgean, Simon – Miculescu, Tășădan, plus Lazăr – Lazie, Mohaci, Cornean, Hațegan, Răzban, Milak, Țândău a fost echipa utilizată de UTA III.
„Un antrenament bun, împotriva unui adversar de categoria noastră și apropiat și valoric de noi. Suntem la un nivel bun de pregătire, dar mai avem timp să arătăm și mai bine până la meciurile de campionat”, a declarat fostul fundaș central al UTA-ei în Divizia A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.