Cu mandate europene de arestare la frontieră

0
160

Doi tineri pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare în Germania şi România, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak.

Duminică, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru intrarea în ţară, Daniel T., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Alba. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată, pentru care avea de executat 2 ani şi 8 luni de închisoare şi de furt, pentru care avea de executat 9 luni de închisoare, alertă introdusă de autorităţile din România.

Vineri, în jurul orei 21.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru intrarea în ţară cetăţeanul olandez Samil A., în vârstă de 35 de ani. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

„Bărbaţii au fost predaţi unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.