Culmea ironiei: Galeria lui „U” a strigat împotriva maghiarilor, patru dintre ei sunt elevii lui Teja!

0
100

Aproximativ 20 de fani ai „șepcilor roșii” și-au insoțit favoriții la Pîncota, asigurând fondul sonor al confruntării în lipsa unei galerii a echipei gazdă. Pe lângă încurajările pentru Ursu et. comp., suporterii, cunoscuți – de altfel – pentru orientările naționaliste, au scandat la un moment dat: „Afară, afară, cu ungurii din țară!”
Că are legătură cu maghiarul de la Târgu Secuiesc care ar fi încercat să detoneze o bombă de 1 Decembrie sau de interesul celor de la ASA Târgu Mureș pentru antrenorul Mihia Teja nu putem știi cu siguranță. Cert este că prin mesajul lor, suporterii Universității Cluj au atins și patru componenți ai formației lor, prezenți la Pâncota: Roland Niczuly, Robert Keresztes, Lorant Kovacs și Norbert Janos.
La finalul disputei, întrebat dacă nu a fost deranjat de scandarea extremistă a suporterilor, Mihai Teja a punctat: „În primul rând, le mulțumim că ne-au însoțit și la Pâncota și i-am simțit ca de fiecare aproape. Despre acea scandare, nu-mi face plăcere să vorbesc.  Indiferent de etnie, suntem oameni cu toții și trebuie să învățăm să trăim în armonie. Nu e frumos să ne jignim unii pe alții, sper ca pe viitor să avem educația și mentalitatea necesară să eli­minăm astfel de gesturi”.
Oficialii pâncotanilor au avut invitați speciali la meciul de sâmbătă. Câțiva fani mai vechi ai grupării studențești, apropiați de conducere clubului, care le-au facilitat în tur intrarea la luxoasă tribună oficială de pe „Cluj Arena” au fost primiți cum se cuvine în mi­cuțul oraș din Podgoria arădeană. Unul dintre acești suporteri a și primit un tricou al „șoimilor” ca semn de bunelor relații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.