Culmea nesăbuinței: a câștigat trei milioane de dolari și i-a pierdut pe toți. Motivul – abuz în copilărie

0
387

Ajunsă la 31 de ani, cea mai tânără câştigătoare din istoria loteriei britanice a povestit celor de la Daily Mail cum banii i-au distrus o mare parte a vieţii.

„Mi-e încă extrem de greu să am încredere în cineva”, a povestit Callie Rogers, care are 3 copii. „Încă nu ştiu dacă oamenii pe care i-am cunoscut în urmă cu 15 ani mă plăceau pe mine sau voiau să stea cu mine pentru bani”

Callie Rogers avea 16 când a câştigat, în 2003, aproape 3 milioane de dolari la loterie. Adolescenta a promis că va cheltui responsabil bani, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Nouă ani mai târziu Callie avea doi copii şi majoritatea averii dispăruse. Ea a cheltuit bani pe operaţii estetice, petreceri şi nu mai puţin de 380.000 de dolari pe cocaină. Şi-a dat seama că aceste cheltuieli nesăbuite şi stilul de viaţă excentric au fost cauzate de faptul că a fost molestată când era doar un copil.

După ce s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de droguri, Callie Rogers a înţeles că principala cauză a comportamentului său era faptul că fusese abuzată sexual în copilărie.

„Am sperat că banii o să mă facă fericită, că o să uit ce s-a întîmplat. Dar, la doar câteva săptămâni după ce am câştigat la loto, mi-am dat seama ca asta nu se va întămpla, că o să mă gândesc tot timpul la ceea ce mi-a făcut acel bărbat”, a declarat ea pentru The Sun.

Callie Rogers s-a recăsătorit, are copii iar acum studiază medicina pentru a deveni asistentă medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.