Dan Cuedan: „Reșița a fost peste noi”

0
161

cuedan.laineuȘoimii Pâncota a pierdut cu 2-0 în Valea Domanului la capătul unui meci în care gazdele au fost vioara întâi și și-au trecut în cont cel de-al doilea succes stagional. Antrenorul nou promovatei a recunoscut superioritatea adversarului și strânge deja rândurile pentru meciurile săptămânii viitoare, ambele pe teren propriu.
Și, totuși, confruntarea de la Reșița a avut momentul său cheie de care a vorbit și Dan Cuedan: „Dacă am fi intrat cu o remiză la cabine, poate astfel s-ar fi scris istoria meciului. Din păcate, am luat gol la ultima fază a primei reprize și coordonatele meciului s-au schimbat puțin. Oricum, Metalul Reșița  a fost mai bună decât noi azi, a jucat mai bine, mai pe poartă, trebuie să recunoaștem asta. Deși am avut și ocazii, printre care și o bară, dar și alte momente bune de joc chiar și la 2-0 când poate alte echipe ar fi căzut psihic, atâta am putut astăzi”.
Tehnicianul „alb-negrilor” privește deja spre viitor, mai ales că pe elevii săi îi așteaptă două partide extrem de importante în decurs de numai trei zile. „Marți, jucăm cu Poli în Cupă și am dori să ne ridicăm la înăl­țimea lor. Se știe că au pretenții de promovare și, din ceea ce am văzut de pe margine la meciul lor cu Tărlungeniul, chiar sunt îndreptățiți să spere la ocuparea unuia din primele două locuri. Apoi vine Bihorul și ne dorim enorm să spargem gheața în campionat. Nu suntem supărați, nici descurajați, știam că există posibilitatea să avem parte și de rezultate mai puțin bune. Nu avem ce face decât să ne adunăm și să începem să strângem puncte. Tot ce avem în minte este îndeplinirea obiectivului și eu zic că vom avea câștig de cauză”, a adăugat Cuedan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.