De necrezut: medicul care a dorit să devină brancardier s-a trezit cu dosarul respins

0
283

În urmă cu două zile
v-am relatat despre candidatura mai mult decât surprinzătoare a unui medic de familie din Arad pentru un post de bracandier la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Medicul Adrian Dărăbanțiu a luat această decizie din motive financiare.
Ieri doctorul s-a trezit însă că dosarul i-a fost respins. Chiar dacă poate unii se gândeau că acesta nu va fi acceptat din cauză că este mult prea calificat pentru acest post, în realitate motivul a fost unul mai mult decât surprinzător.
Comisia de concurs a respins dosarul pe motiv că acesta nu a conținut o adeverință medicală cu avizul unui medic psihiatru, ci doar o copie a unui certificat medical. Conform normelor, adeverința predată de dr. Dărăbanțiu este ca valoare peste cea cerută de către comisie, deci nu ar trebui să fie nici o problemă. Mai mult, aces­ta a predat o copie a certificatului medical pentru că cei care au primit dosarul nu ar fi acceptat documente în original.
Contactat de ziarul nos­tru, medicul Dărăbanțiu ne-a spus că va contesta această decizie: „Deocamdată nu știu foarte multe despre această situație, dar cu siguranță că voi contesta decizia lor. Am la dispoziție 24 de ore”, ne-a declarat dr. Dărăban­țiu.
Termenul limită până la care se depun contes­taţiile este astăzi la ora 13. Rezultatul soluţionării contestaţiilor va fi făcut public vineri, 27 iulie. Pro­ba scrisă a concursului pentru ocuparea celor opt posturi de brancardier (pentru care s-au înscris 32 de candidaţi) va avea loc la 7 august, iar susţine­rea interviului se va desfășura pe 13 august.
Rezultatele finale ale concursului vor fi cunoscute la 17 august.
(I.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.