Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad sprijină sportul de masă

0
113

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad a făcut public raportul de activitate pe anul 2018. Alături de parteneriate în organizarea unor competiţii importante găzduite de oraşul nostru, instituţia condusă de Cristian Gavra s-a mai remarcat prin acţiuni de promovare a sportului de masă, dar şi prin investiţii în principalele baze sportive, la acestea adăugându-se venituri în creştere faţă de anul precedent. „În anul 2018, la Sala Sporturilor Victoria, pe coridorul de la etajul I s-au montat 8 mese de tenis, cu filee, la care publicul doritor are acces gratuit. De asemenea, la Bazinul acoperit Delfinul s-a dat în folosință o sală de forță destinată atât sportivilor de performanță, dar și publicului”, se menţionează, între altele, în raportul de activitate.
Venituri în creştere faţă de anul precedent
Programul anual de investiții al DJST Arad a fost aprobat de către MTS și cuprinde un număr de două obiective: reparații capital – hidroizolație cu membrană bituminoasă la acoperiș și terase necirculate Sala Sporturilor Victoria; reparații capitale – hidroizolație cu membrană bituminoasă la acoperiș Bazin acoperit Delfinul corp A și corp B. Veniturile proprii realizate de către DJST Arad din prestări servicii și închirieri baze sportive au totalizat 927.752 lei la sfârșitul anului 2018, față de 735.195 lei la sfârșitul anului 2017. Pentru sprijinirea activității de organizare a structurilor sportive, DJST a acționat prin acordarea de consultanță pentru înființarea acestora conform Legii nr.69/2000.
Competiţii importante,
în primăvară
Revenind la acest an, DJST Arad e încă în aşteptarea bugetului, atât de necesar pentru stabilirea obiectivelor şi proiectelor din 2019. În paralel, urmează câteva competiţii importante programate în următoarea perioadă, cu Direcţia printre parteneri: Cupa „Emilia Eberle” la gimnastică artistică, în 28-29 martie la Sala Sporturilor „Victoria”; Cupa Sportsin la baschet fete gimnaziu, la început de aprilie şi Cupa Campionilor la arte marţiale, în 13 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.