Doi șoferi, prinși în timp ce „zburau” cu peste 100 km/h pe o stradă din municipiu

0
371

Joi, 7 Februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat pe raza municipiului, o acțiune cu efective mărite pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26.000 de lei.
Dintre acestea, 18 au fost aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză, 8 pentru centura de siguranță, iar 57 pentru alte abateri.

Au fost reținute 15 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În cadrul aceleiași acțiuni doi șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au fost înregistrați de radar în timp ce rulau cu peste 100km/h în zone cu viteza limitată la 50km/h.
Astfel, au fost depistați conducând pe Calea Aurel Vlaicu din municipiu cu o viteză mult peste limita legală: un bărbat de 47 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o viteză de 147km/h și un bărbat de 34 de ani în timp ce rula cu o viteză de 135km/h.

În cazul acestora a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.