Doi urmăriţi internaţional şi unul general, prinși la Nădlac

0
75

Trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală, economice şi fiscale şi contra proprietăţii au fost depistate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac.  În data de 10.11.2017, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră Mihai T., în vârstă de 36 de ani,din judeţul Vâlcea. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de infracţiunii de evaziune fiscală, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani.

În data de 11.11.2017, în jurul orei 23.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul francez, Cornel M., în vârstă de 29 de ani,cu domiciliul în Franţa.  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile franceze, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni economice şi fiscale. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

În data de 12.11.2017, în jurul orei 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor la frontieră, Marius I., în vârstă de 20 de ani, din judeţul Vrancea. Cu ocazia realizării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis de către autorităţile germane, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 10 ani. Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor trei persoane, care au fost predate unei echipe operative din cadrul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.