Două străzi din Arad își schimbă prioritatea

1
1006

A apărut o nouă modificare în structura circulației pe străzile din Arad. Astfel, două străzi cunoscute îți vor schimba prioritatea în zilele care urmează. Este vorba despre strada Bihorului și strada Nelu Aristide Dragomir, toate acestea întâmplându-se cu scopul de a avea o mai bună desfășurare a circulației în acea zonă. 

„În ședința Comisiei de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad de astăzi, a fost aprobată o modificare de prioritate ce va fi implementată săptămâna viitoare, modificarea vizând zona Podgoria-Piața Caius Iacob.

Străzile afectate de această modificare sunt strada Bihorului și strada Nelu Aristide Dragomir (trecerea pe sub podul de la Grădiște).

În momentul de față, la intersecția dintre strada Bihorului și Nelu Aristide Dragomir, conducătorii autovehiculelor de pe strada Bihorului au prioritate de trecere față de cei care vin de pe strada Nelu Aristide Dragomir, pe sub Podul de la Grădiște, sensul de mers spre Bulevardul Revoluției.

Având în vedere că strada Bihorului este o stradă cu un nivel de trafic redus, utilizată în general de riverani și luând în considerare nivelul ridicat de trafic care trece pe sub podul din Grădiște, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei din Municipiul Arad a aprobat modificarea priorității în favoarea străzii Nelu Aristide Dragomir, pe sensul de mers spre Bulevardul Revoluției.

Începând de la mijlocul săptămânii viitoare, conducătorii de autovehicule care ies de pe strada Bihorului la intersecția cu strada Nelu Aristide Dragomir, vor trebui să acorde prioritate conducătorilor care trec pe sub podul de la Grădiște. Modificarea va fi anunțată din timp, înainte de implementare, de către Primăria Municipiului Arad, prin toate mijloacele de comunicare disponibile”, a declarat Bogdan Vlad-Boca, Vicepreședintele Comisiei de Urbanism Amenajarea Teritoriului, Protecţia Mediului şi Turism din cadrul Consiliului Local Municipal Arad.

1 COMENTARIU

  1. Doresc sa va informez ca lipseste indicatorul ” trecere pietoni” la prima trecere de pietoni de pe str. Voinicilor din dreptul statiei de tramvai ,imediat cum urci pasajul, in sensul de mers catre Profi si de asemenea lipseste indicatorul „trecere pietoni” la intersectia de pe Episcopiei , dupa teatrul de papusi si ITM in sensul de mers catre spital matern.
    Si de ce nu se face ceva cu masinile parcate pe trecerea de pietoni sau la cativa centimetri de aceasta deoarece impiedica vizibilitatea si nu vezi pietonii si in special copii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.