„Dulăul” a remarcat capitanul Snagovului, un fotbalist după chipul și asemănarea sa: „Când a lipsit au avut mereu probleme”

0
42

Sâmbătă, la „matineu”, UTA întâlnește Snagovul, formația aflată – în mod surprinzător – peste arădeni în clasament. De altfel, știrea ar fi că „roș-albii” mai au doar patru formații sub ei, astfel că e inutil să mai spunem cât de importantă e deplasarea din weekend, din județul Ilfov.
Cristian Todea pare să-și fi făcut bine lecțiile și a remarcat patru jucători din cadrul teamului lui Răchită. Cele mai multe aprecieri îl vizează pe Alexandru Radu, „închizătorul” de 35 de ani al lui Răchită, un fotbalist după chipul și asemănarea antrenorului utist. „Sunt destul de agresivi, iar tonul îl dă căpitanul lor, un fotbalist care, din câte știu, a luat parcă cinci cartonașe galbene în șapte meciuri și a fost și suspendat deja. Când a lipsit el, cei de la Snagov au avut mereu probleme. Mai au doi fundași înalți, masivi (n.a. Lică și Șerban), dar și un mijlocaș stânga ofensiv, de obicei principalul pericol pentru pericol pentru porțile adverse”, e analiza succintă a „Dulăului”.
Cât despre meciul în sine, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” a adăugat: „Ne așteaptă o deplasare grea, pe un teren unde se câștigă destul de greu. Întâlnim o echipă agresivă, cu rezultate destul de bune pe propriul teren. Au un antrenor cu experiență (n.n. Vivi Răchită), care știe să-și pună bine echipa în teren, mi s-au părut bine organizați. Noi trebuie să reușim o evoluție mai bună decât la Satu Mare și mai concretă, pentru un rezultat important. Ne dorim acest lucru, este un moment greu pentru noi, doar un rezultat bun ne poate scoate din această perioadă destul de nefastă”, a punctat Cristi Todea.
Trei absențe sunt în lotul arădean, mai vechii accidentați Strătilă, Prună și Hlistei. Echipa pleacă azi, la ora 17, din Arad, spre aeroportul din Timișoara, avionul decolează spre București la 19:25, iar peste noapte se stă la hotelul Mirage, din Snagov, locul obișnuit al UTA-ei atunci când joacă în zona Bucureștiului. Echipa se întoare după meci la Arad la bordul unui autocar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.