Eliberarea pașapoartelor, amânată cu două zile

0
117

Urmează o sărbătoare care o să ofere liber mai multor angajați din diferite instituții. Chiar de aceea, pentru că Prefectura este una dintre instituțiile de bază la care arădenii apelează, e bine ca aceștia să cunoască programul zilelor de sărbătoare care urmează și cu prilejul cărora, angajații vor avea parte de un weekend prelungit.

Instituția Prefectului – Județul Arad informează că în zilele de 15 și 16 august 2019 (joi și vineri), declarate ca fiind zile libere, Serviciile Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, respectiv Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule, nu vor avea program cu publicul. Începând cu data de luni, 19 august, cele două Servicii Publice Comunitare vor avea program normal de lucru, în cazul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple revenindu-se la programul de funcționare de luni până miercuri și în zilele de vineri între 8.30 și 16.30, iar în zilele de joi între 8.30 și 18.30“, spun reprezentanți instituției.

Reamintim că începând cu data de 24 iunie, pentru a veni în sprijinul cetățenilor români și având în vedere creșterea numărului de cereri depuse pentru eliberarea pașapoartelor simple în mai multe județe, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și Direcției Generale de Pașapoarte s-a luat decizia de a prelungi programul de lucru cu publicul al Serviciilor Publice Comunitare pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple cu două ore, până la data de 16 august. Măsura a fost implementată și la Arad prin Ordin al Prefectului“, asta însemnând că, în curând, programul va reveni la normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.