Emisari din Rusia, cu ochii pe utiștii Coulibaly și Rus

0
151

În ciuda poziției a 10-a, una modestă la nivelul ligii secunde, UTA atrage privirile unor cluburi străine pentru unii dintre jucătorii săi.
Dacă Albert Stahl a petrecut 5 zile în probe la Borussia Dortmund, alți doi fotbaliști au avut șansa să se afirme chiar în ultimul meci de campionat.
Sâmbătă, cu ocazia confruntării cu Daco-Getica, emisari de la grupări din Rusia, însoțiți de impresarul român, Traian Gher­ghișan, i-au urmărit chiar din tribunele arenei „Motorul” pe mij­locașul Stephan Yuri Coulibaly (20 de ani) și atacantul Ciprian Rus (27 de ani).
„Oficialii” echipei fanion ai Aradului au aflat de prezența rușilor, însă nu cunosc concluzia lor după prestațiile celor doi fotbaliști în remiza (1-1) cu formația bucureșteană.
Însă, cei doi utiști au atras deja atenția și unor grupări cu pretenții din eșalonul secund, dar chiar și a unor prim-divizionarei. De Rus, golgheterul la zi al „Bătrânei Doamne” cu zece reușite s-a interesat FC Voluntari, ultima echipă clasată în prezenta ediție a Ligii 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.