ENEL Arad a „curentat” zeci de familii dintr-un bloc de garsoniere

1
154

enelProprietarii mai multor apartamente din blocul CPL, situat pe strada Aurel Vlaicu, la numărul 18-22, au rămas, în după – amiaza zilei de joi, fără curent electric. Venind să înlocuiască ceva fire, angajaţi ai ENEL Arad au reuşit, în câteva minute, să lase în întuneric mai multe zeci de familii, motivând, senin, că de vină este instalaţia electrică destul de veche a imobilului cu pricina.
După ce au reuşit, de abia la aproape 24 de ore de la incident, să repare defecţiunea, mai multe familii – de la etajele superioare ale imobilului de patru etaje – au constatat că aparatura electro-casnică le-a fost stricată, cel mai probabil de mâna angajaţilor ENEL, care, se pare, au anunţat prea târziu că vor interveni la panoul electric şi nu au prevenit consumatorii să-şi scoată din priză aparatele. „Am constatat că televizorul nu mai funcţionează… Acum, ce mă fac..? Cine îmi va plăti mie daunele provocate de muncitorii de la ENEL?” – ni se plânge un proprietar de la etajul patru.
Dezastrul provocat de ENEL este, însă, mult mai mare. Locatarii blocului de garsioniere CPL, mai ales cei situaţi la caturile trei şi patru, ne sesizează, la rându-le, că le-au fost compromise cuptoare cu microunde, televizoare, unităţi centrale ale calculatoarelor, decodoare TV şi încărcătoare de telefoane mobile. Asta, la prima evaluare… Dincolo de inconvenientul propriu-zis, pagubele, se pare, nu sunt deloc de neglijat.
Există persoane care, din proprie iniţiativă, au depus sesizări la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului şi au sunat chiar la Dispeceratul ENEL, unde au vorbit cu… robotul.
În acest moment, locatarii pregătesc o şedinţă de bloc pentru a se constitui în parte civilă pentru darea ENEL în judecată, în timp ce alţii au preferat varianta penală, acuzând ENEL de distrugere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.