Expediţia „Prietenii Mureșului” a ajuns la a treia ediție

0
174

Senatorul Constantin Traian Igaș împreună cu Asociaţia Nautică „Port Arthur” organizează astăzi cea de-a treia ediţie a expediţiei pe Mureş denumită „Prietenii Mureşului”. „Expedițiile pe Mureș au fost începute de regretatul profesor Tiberiu Țiganu, continuate de Consiliul Jude­țean Arad și preluate în ultimii trei ani de parteneriatul format din biroul meu parlamentar și cei de la Asociația Port Arthur. Prietenii Mureșului suntem toți cei care înțelegem importanța și po­ten­țialul acestui râu care străbate județul Arad”, declară senatorul  Constantin  Igaș.
Plecarea cu bărcile va fi la ora 8:30, traseul fiind Port Arthur – insula din dreptul localității Semlac, unde se va face o campare. La expediţie vor participa: primari și viceperimari ai localităţilor Frumușeni, Zăbrani, Semlac, Curtici, Pecica, Secusigiu, președintele CJA, Iustin Cionca, consilieri locali și județeni, dar şi prieteni şi colegi. Se vor alătura expediției și preoți din județ, care vor da binecuvântarea.
„În perioada următoare, împreună cu partenerul nostru, senatorul Constantin Traian Igaș, vom organiza o expoziție în memoria profesorului Tiberiu Țiganu, cel care se descria bolnav cronic și iremediabil de Mureș”, declară scriitorul Costin Ionel, reprezentant al Asociației nautice „Port Arthur”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.