Falub a plecat la Cluj, dar UTA nu caută înlocuitor: „Din punct de vedere contractual clubul are antrenor”

0
79

Situația de la UTA nu este tocmai roză. Pe lângă locul modest din clasament, „roș-albii” ar putea rămâne din nou fără antrenor. Adrian Falub a părăsit Aradul marți seară și pare decis să nu se mai întoarcă la club, deși din punct de vedere contractual nu și-a încheiat conturile cu arădenii. Din informațiile noastre, pe masa tehnicianului stă o ofertă foarte tentantă din partea Universității Cluj, dar motivele „dezertării” ar fi legate și de unele probleme organizatorice. Una dintre ele a apărut chiar luni, când cel de-al doilea antrenament al zilei a fost anulat, pe motiv că terenul ICRTI a fost dat cu o soluție de regenerare a gazonului, echipa fiind pusă în fața faptului împlinit.
În fine, gruparea arădeană se află într-o situație puțin neplăcută, dar anunță că nu renunță la serviciile lui Adrian Falub, numit „principal” în urmă cu două săptămâni.
„Din punct de vedere contractual, clubul UTA are antrenor principal. Din păcate, Adrian Falub a decis să părăsească Aradul în această noapte, fără acordul nostru. Presupunem că motivul ar fi oferta pe care o are de la Universitatea Cluj. Clubul UTA
nu este în căutarea unui alt antrenor, pentru că are deja unul angajat”, e poziția oficială a grupării emblemă a orașului Arad.
Până una alta, de echipă se va ocupa Cristian Todea, ajutat de Vlad Țăran și Dan Țapoș. Falub a bifat două înfrângerin în scurta sa aventură în „alb-roșu”, 0-2 la Aflumați și 0-1, la Șiria, cu Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.