Fan Arad este cu gândul la noul sezon de volei pe plajă

0
91

Cel mai bun club din țară în ultimii ani la nivel de seniori în volei de plajă românesc, Clubul Sportiv Fan Arad, l-a premiat și pe Lucian Bădiceanu, cel care împreună cu Cătălin Lelea este campion național en-titre. După ce președintele clubului, Ștefan Gog, l-a premiat acum câteva săptămâni pe Cătălin Lelea, la Oradea, acum a venit rândul lui Lucian Bădiceanu, component în voleiul de sală al CS UVT Timișoara, să intre în posesia premiului cuvenit campionului. Perechea Lelea – Bădiceanu a fost recompensată cu un premiu special și în cadrul Galei Sportului Arădean 2018.
„Am început un an nou, dar obiectivele noastre sunt aceleași. Ne dorim ca în sezonul care vine să repetăm performanța reușită de Lelea și Bădiceanu în 2018. Vrem să păstrăm tradiția ultimilor șase ani, când o echipă a clubului nostru a urcat pe podium în voleiul de plajă”, a declarat Ștefan Gog.
CS Fan Arad organizează și în acest an Fan Tour Open, turneu cuprins în calendarul FR de Volei și care va avea loc în luna iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.